Kipfilet met olijven en chorizo

Kipfilet met olijven en chorizo

Kipfilet met olijven en chorizo

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr kipfilet
zout, peper
6 plakjes chorizo
25 gr boter
2 eetlepels olijfolie
50 gr met piment gevulde olijven

Bereiden

Snijd de kipfilets in kleine stukjes en bestrooi ze met wat zout en
peper.
Halveer de plakjes chorizo.
Verhit de boter met de olijfolie en bak de stukjes kipfilet met de plakjes
chorizo hierin op hoog vuur in ± 5 minuten bruin.
Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee.
Lekker met aardappelpuree met knoflook en salie.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus